Правила поєднання ефірних олій, або Як зробити аромасуміш своїми руками? 2-а частина

Правила поєднання ефірних олій, або Як зробити аромасуміш своїми руками? 2-а частина

Любите грати з ароматами і хочете створити власний запашний букет, який житиме у вас у спальні чи вітальні? Зробіть суміш для аромадифузора або спрей для кімнати своїми руками. Ароматна композиція відгукуватиметься у вас кожною ноткою, адже ви самостійно підберете кожен відтінок. Виберіть натуральні ароматичні олії та навчіться правильно поєднувати їх. Якщо з першим можна розібратися самостійно, то в другому вам допоможуть наступні рекомендації.

Ефірна олія апельсину

Унікальний аромат: у ньому є щось від безтурботного літа. Він охолоджує та освіжає, бадьорить. Присутні в ньому і новорічні нотки, що створюють відчуття свята та атмосферу затишку у приміщенні. З апельсиновим ефіром добре «звучить» троянда, герань, лаванда, жасмін, кипарис, рожеве дерево, ялівець, мускат та коріандр.

Ефір бергамота

Терпка і від цього не менш приємна бергамотова олія – одна з найпопулярніших. Іскриста і стійка, вона дарує приголомшливий настрій і допомагає сконцентруватися. З чим поєднувати бергамот? Жасмін, лаванда, герань, ромашка, рожеве дерево, ялівець, іланг-іланг, кипарис, майоран, неролі, пальмароза – всі ці олії гармонійно поєднуються з ним.

Вербенова олія

Яскравий аромат цитрусів та фруктів – ось що таке вербенове ефірне масло. Це складний запах, який потрібно використати з розумом. Вербена сама собою багатогранна, тому може бути в тандемі з густими і нескладними ароматами. Наприклад, мускат та кориця.

Ефірна олія гвоздики

Пряний і відомий аромат увібрав у себе всі фарби сходу. Любите екзотику і зігріваючі аромасуміші? Наповнить будинок затишком, створіть розслаблюючу атмосферу поєднання гвоздикового ефіру з бергамотом, грейпфрутом, апельсином, лимоном, м'ятою, розмарином, корицею, ялівцем, базиліком та мускатним горіхом.

Ялиновий ефір

Всім знайомий з дитинства, він нагадує про неминуче свято і бадьорить. Це свіжий і цілющий аромат, здатний усунути головний біль і позбавити перших симптомів ГРЗ. Використовуйте олію в невеликих пропорціях з геранню, іланг-ілангом, мандарином, мелісою, лавандою та рожевим деревом.

Ефір жасміну

Ледве вловимий і чарівний, привабливий, із солодкими нотками – це жіночий аромат. Він ніжний, тому добре поєднується з густішими ефірними оліями. Наприклад: лимон, неролі, бергамот, ладан, троянда, герань, рожеве дерево, сандал. Майте на увазі: жасмінова ефірна олія рекомендується для використання у спальні. Аромат допомагає при безсонні та надмірній збудливості.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]